Når hjernen er sulten.

Jeg kan li’ at suge viden til mig, sådan har det været så langt tilbage jeg husker. I de senere år har jeg mærket at der var noget jeg gerne ville, men har ikke kunnet sætte ord på den følelse jeg gik rundt med.

Et tilbud på min arbejdsplads om at læse et enkelt fag; Digital Markedsføring på CPH Business, fik mig igang. Jeg har tidligere taget et fag på CPH Business og det har jeg stor glæde af I hverdagen, på mit arbejde og privat. Digital Markedsføring tænke jeg, det kunne være godt med noget viden på det område, nu hvor alt går online vejen.

Men, kan jeg stadig følge med? Er jeg ikke for gammel? Spørgsmålene var mange og undskyldningerne næsten lige så mange. Jeg er jo en gammel pige og kan ikke huske så godt mere. Nåh det skulle ikke have lov at holde mig tilbage. Jeg meldte mig under fanerne.

Jeg læste og læste og så læste jeg lidt mere. Jeg brugte mange timer. Jeg gik til eksamen og sørme om jeg ikke klarede mig lige så godt som de andre. Grunden var lagt. Nu vidste jeg hvad det var jeg havde eftersøgt og ikke kunnet finde svar på.

Min hjerne var sulten!

Jeg ville vide mere, meget mere og kort efter tilmeldte jeg mig nok et fag på CPH Business. Denne gang læser jeg Online Kommunikation. Jeg knokler og bruger mere og mere tid på at tilegne mig viden. Jeg har lovet mig selv at jeg vil blive ved, måske I et lidt lavere tempo, men jeg stopper ikke lige nu.

Min hjerne er stadig sulten.

Jeg tænker; det her er jeg ikke alene om. Så kom frem, fortæl mig om din sult. Hvad er du sulten efter?   Hvad gør du for at mætte sulten?

Går du med en sult efter viden så får du lige 3 råd du kan følge.

  1. Vælg det emne du vil vide noget om, tænk det godt igennem, du skal have overskud til at bore i det.
  2. Bliv enig med dig selv om hvor meget tid du vil bruge på at tilegne den ønskede viden. Det kommer til at koste dig noget fritid.
  3. Nu har du fundet et emne og ved hvor meget tid du vil bruge på det. Så skal du finde ud af hvor og hvordan du kan få fingrene i den viden. Brug internettet og søg på efteruddannelse, AOF, VUC, Højskoler m.m. der er rigtig mange muligheder for at dygtiggøre sig.

Tilmeld dig og glæd dig til at fylde din hjerne med noget du kan li’.

Skriv til mig , jeg er spændt på at læse din kommentar.

 

 

Udgivet af

Pia skriver

Jeg er født for 58 år siden, er døbt Pia og har giftet mig til Sørensen. Hus, mand, hund og bil, jeg har det hele og oveni et godt job. Jeg har altid læst meget og nu studerer jeg også, dog kun enkeltfag. Det er studiet der er årsag til denne blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s