Jeg, en rigtig dulle.

En dulle er en forfinet, malet, koket og figursyet pige, i let udfordrende tøj og på høje hæle. Basta!

Mine negle knækker bare jeg tænker på at lave noget med hænderne. Det var en kamp at holde dem pæne, lige indtil jeg mødte Line. Line er negle tekniker og af den seriøst gode slags. Hun fik hurtigt vist mig at korte negle kan være rigtigt smukke og pæne, og samtidigt fungere I hverdagen.

Som piger er flest, så taler jeg også med mine kollegaer om hår, hud, negle og meget andet.

En tidligere kær kollega spottede en dag mine fine røde negle og spurgte til, hvor og hvem der hjalp med dem. Det fortalte jeg hende gerne, hvorefter hun udbryder: Pia du er jo en rigtig dulle!

Mig dulle, nej det er jeg ikke, bestemt ikke!

Joh siger hun grinene, det er du. Du går reglelmæssigt til frisør, fodterapeut, massage, ansigtsbehandling og nu får du også ordnet negle. Du er altid pæn I tøjet og så har du mange sko.

Det er rigtige dulleting.

Hmm tænke jeg, kan min opfattelse af en dulle være helt ved siden af? Åbenbart.

Jeg er bestemt ikke af den lette slags og på ingen måde figursyet og alligevel sidder der en smuk ung pige ved siden af mig og kalder mig en dulle.

Jeg har valgt at tænke på mig selv som en pige der gør noget for at holde sig lidt pæn, når nu vægten lever sit eget liv. Jeg har svoret at ingen nogenside kommer til at se mig I en “campinghabit”. Jeg kan godt lade være med at sætte hår når jeg har fri, og jeg bruger heller ikke ret meget makeup.

Jeg har valgt at gøre nogle ting for mig selv, ting jeg kan li’, små gaver I hverdagen. Det bliver jeg ved med.

Jeg, for altid en dulle.

Hvad gør du for dig selv?

Skriv I kommentarfeltet, jeg er spændt på at læse det.

Udgivet af

Pia skriver

Jeg er født for 58 år siden, er døbt Pia og har giftet mig til Sørensen. Hus, mand, hund og bil, jeg har det hele og oveni et godt job. Jeg har altid læst meget og nu studerer jeg også, dog kun enkeltfag. Det er studiet der er årsag til denne blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s