Kan man blive høj på rabarbersaft, solbriller og Bornholm?

Du kender det fra dig selv, forventningens glæde med kriblen I maven, små smil og eufori. Der skal ske noget og du kan mærke det.

Ok, det er måske ikke alle der har det lige som mig, når sommerens ferie nærmer sig, men lad mig nu bare blive I troen, lidt endnu.

Vi bruger meget tid på arbejde og nogle også på transport. Hverdagen er travl og fyldt med udfordringer og tiden løber, den løber stærkt. Pludselig er foråret og sommeren lige uden for døren, med sol, varme og ferie. I år skal min ferie tilbringes I et sommerhus på Bornholm, solskinsøen derude lidt østpå.

Nu begynder eventyret!

I Danmark er jeg født, her har jeg hjemme….

H.C. Andersen har ret og jeg har besøgt mange steder i Danmark, nu går turen til  Bornholm. Det bliver lidt af en eventyr når jeg, manden min, hunden og svigerinden drager af sted i midten af juni. Vi skal nok få det sjovt. Bornholm here we come!

Hvad skal vi se? Hvad skal vi prøve? Hvad skal vi putte i kufferten?

Har du været på Bornholm, så kom med dine tips til hvad vi skal se og opleve. Skriv til mig her  Jeg har selv kigget lidt rund og faldt over denne side www.infobornholm.dk, bare billederne alene får det til at snurre i maven. Fantastisk natur.

Du har sikkert de samme overvejelser og det er en af de dejlige ting ved at planlægge. Måske du også har noget du skal have med, når du holder ferie. Det har jeg, det vil sige, når jeg holder ferie i Danmark.

 

Solbrille_ear_saft2

Kan man drikke en rabarber?

Ja, det kan man!

Rhubarb’Lena er en rabarber sommerdrink og de sidste 2 somre, har denne drink været en fast del af min ferie. Opskriften har jeg lånt af Lena, som med dén, har gjort sig fortjent til en 1. Plads i et drinkbattle hun var inviteret til.

Du finder opskriften på surfwriter.dk . Når du nu er på besøg hos Lena, så tag et kig rundt på hendes blog. Hun kan noget med billeder og ord.

Nåh, det var rabarbersaften jeg kom fra. Den bliver kogt og hældt på flasker og et par af dem ryger med i kufferten, sammen med lidt vodka og andre gode sager.

Nu skal jeg ikke opfordre dig til druk, men prøv den, det er sommer på glas. Snup et par drinks, smid bilnøglerne væk og fortæl mig så hvad du syntes!  Skriv til mig her.

Slå ørerne ud og lyt!

Med i kufferten skal også badetøj. Ja ja, tænker du, den er go med hende, men det er skam rigtigt. Jeg bader gerne og ofte, især i havet. Jeg er vild med vand og har altid været det. Jeg er ikke vinterbader og temperaturen må gerne være lun før jeg hopper i. Jeg vil bare ikke risikere at gå glip af chancen for en tur i bølgen blå og sand mellem tæerne.

En enkelt ting mere skal også med, min mobiltelefon. Vores hverdag er fyldt med elektroniske devices og min telefon er den dims, jeg har, der samler alle mine ting ét sted. Mine lydbøger ligger på telefonen, eller hos udbyderen og kan downloades lynhurtigt, når jeg vil høre dem.

Lydbøger er sagen. Vælg bogen, tryk start og lyt. Med høretelefoner er der rig mulighed for samtidigt at tjekke nærområdet ud, og alle dem der bevæger sig i det, især hvis du også ifører dig et par lækre solbriller. Nu kan ingen se eller høre hvad du foretager dig. Jubii, næsten alene. Lad ferien begynde!

Det er lige til at blive høj på!

Er jeg mon denne eneste der gemmer mig bag et par solbriller, imens jeg studerer dem omkring mig?

Kom nu, vær ærlig, fortæl mig hvad du gør! Har du fået nogle sjove oplevelser ud af det?  Skriv til mig her.

Jeg ønsker dig en herlig sommer med dét og dem du holder af!

Ps. Tag et lyt på nogle af sommerens lydbøger, du kan finde dem mange steder, bl.a. her: www.mofibo.com  og  www.storytel.dk. Dit lokale bibliotek har også lydbøger til udlån og du kan klare det hele elektronisk. Så bare kom igang!

Udgivet af

Pia skriver

Jeg er født for 58 år siden, er døbt Pia og har giftet mig til Sørensen. Hus, mand, hund og bil, jeg har det hele og oveni et godt job. Jeg har altid læst meget og nu studerer jeg også, dog kun enkeltfag. Det er studiet der er årsag til denne blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s