Når hjernen er sulten.

Jeg kan li’ at suge viden til mig, sådan har det været så langt tilbage jeg husker. I de senere år har jeg mærket at der var noget jeg gerne ville, men har ikke kunnet sætte ord på den følelse jeg gik rundt med.

Et tilbud på min arbejdsplads om at læse et enkelt fag; Digital Markedsføring på CPH Business, fik mig igang. Jeg har tidligere taget et fag på CPH Business og det har jeg stor glæde af I hverdagen, på mit arbejde og privat. Digital Markedsføring tænke jeg, det kunne være godt med noget viden på det område, nu hvor alt går online vejen.

Men, kan jeg stadig følge med? Er jeg ikke for gammel? Spørgsmålene var mange og undskyldningerne næsten lige så mange. Jeg er jo en gammel pige og kan ikke huske så godt mere. Nåh det skulle ikke have lov at holde mig tilbage. Jeg meldte mig under fanerne.

Jeg læste og læste og så læste jeg lidt mere. Jeg brugte mange timer. Jeg gik til eksamen og sørme om jeg ikke klarede mig lige så godt som de andre. Grunden var lagt. Nu vidste jeg hvad det var jeg havde eftersøgt og ikke kunnet finde svar på.

Min hjerne var sulten!

Jeg ville vide mere, meget mere og kort efter tilmeldte jeg mig nok et fag på CPH Business. Denne gang læser jeg Online Kommunikation. Jeg knokler og bruger mere og mere tid på at tilegne mig viden. Jeg har lovet mig selv at jeg vil blive ved, måske I et lidt lavere tempo, men jeg stopper ikke lige nu.

Min hjerne er stadig sulten.

Jeg tænker; det her er jeg ikke alene om. Så kom frem, fortæl mig om din sult. Hvad er du sulten efter?   Hvad gør du for at mætte sulten?

Går du med en sult efter viden så får du lige 3 råd du kan følge.

  1. Vælg det emne du vil vide noget om, tænk det godt igennem, du skal have overskud til at bore i det.
  2. Bliv enig med dig selv om hvor meget tid du vil bruge på at tilegne den ønskede viden. Det kommer til at koste dig noget fritid.
  3. Nu har du fundet et emne og ved hvor meget tid du vil bruge på det. Så skal du finde ud af hvor og hvordan du kan få fingrene i den viden. Brug internettet og søg på efteruddannelse, AOF, VUC, Højskoler m.m. der er rigtig mange muligheder for at dygtiggøre sig.

Tilmeld dig og glæd dig til at fylde din hjerne med noget du kan li’.

Skriv til mig , jeg er spændt på at læse din kommentar.